Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 15:59

Лукашенко звільняє низку співробітників МВС та прокуратури

Лукашенко в рамках боротьби з корупцією зажадав звільнити низку високопоставлених прокурорських працівників та співробітників МВС.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив генеральному прокуророві країни внести подання про звільнення заступника генпрокурора Миколи Купріянова та прокурора Мінської області Михайла Снегіря з посад та порушити кримінальну справу щодо них. "До чого ж ми дійдемо, якщо боротьбою з корупцією займаються люди, які самі зневажають закони і норми моралі? Подібні діяння - ганьба не тільки для конкретної людини або відповідного державного органу, це незмивна пляма на репутації влади в цілому", - сказав сьогодні президент на нараді з питань боротьби з корупцією. Він також розпорядився, щоб протягом листопада була звільнена низка високопоставлених співробітників МВС, серед яких перший заступник міністра Олександр Щурко, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко звільняє низку співробітників МВС та прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути