середа, 08 серпня 2007 08:21

Литвин: "Ці вибори можна назвати четвертим туром президентських виборів"

Лідер Блоку Литвина Володимир Литвин вважає, що для того аби його політична сила потрапила до парламенту їм слід якомога далі відійти від 3%-го бар"єру.

Про це Литвин заявив на прес-конференції в Києві по завершенні міжпартійного з"їзду виборчого блоку політичних партій.

"Для нас вкрай важливо не орієнтуватися на рубіж в 3%, а відійти від цього рубежу якомога далі з урахуванням всіх психологічних моментів, і з урахуванням української практики підраховувати голоси", - сказав Литвин.

Відповідаючи на запитання журналістів, з ким його блок в разі проходження до ВР створюватиме коаліцію, він сказав, що це буде залежати від складу парламенту, і від того, на якій основі, на яких принципах формуватиметься співпраця в парламенті. "Ми готові до співпраці з усіма тими, кого підтримає український народ", - наголосив Литвин.

Говорячи про нинішню політичну ситуацію в країні Литвин висловив переконання в тому, що ці вибори можна назвати четвертим туром президентських виборів, а далі буде п"ятий тур – вибори до місцевих органів самоврядування.

"Все це робиться з застрілом на президентські вибори", - сказав він, додавши при цьому, що це необхідно політичним силам, щоб закріпити свої позиції перед 2009 роком, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Литвин: "Ці вибори можна назвати четвертим туром президентських виборів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути