пʼятниця, 03 серпня 2007 10:02

Литвин назвав першу п"ятірку свого блоку

2 серпня на прес-конференції в Житомирі лідер блоку свого імені Володимир Литвин назвав першу п"ятірку виборчого списку. Топ-п"ятірка Блоку Литвина сильно відрізняється від торішньої - місця зірок естради, космонавтів і професорів зайняли досвідчені чиновники.

Литвин заявив, що номером один є він сам. Далі - екс-голова Одеської області Сергій Гриневецький. Третій - колишній Міністр економіки та екс-посол України в Литві Микола Деркач, четвертий, - професор одного з Миколаївських вузів і депутат облради цієї області Олексій Гаркуша. А замикає п"ятірку голова Шевченківської райдержадміністрації Віктор Пилипишин.

Нагадаємо, на виборах-2006 перша п"ятірка виглядала так: N1 - Володимир Литвин, спікер Верховної Ради України, N2 - Софія Ротару, естрадна співачка, N3 - Леонід Каденюк, перший український космонавт, N4 - Валерій Смолій, директор Інституту історії НАН України, N5 - Василь Маляренко, голова Верховного Суду України.

Блок Литвина, що позиціонував себе як силу, об"єднуючу розколену політичними розбратами Україну, на минулих виборах у Раду набрав 2,44% голосів виборців, не дотягнувши до 3%-го прохідного бар"єру у ВР.

За станом на середину липня 2007 рейтинг Блоку Литвина, за даними "ФОМ-Україна", складав 1,4%, передає Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Литвин назвав першу п"ятірку свого блоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути