Ексклюзиви
субота, 25 серпня 2007 18:23

Литвин: 10 родин мають доходи на рівні державного бюджету

Лідер Блоку Литвина Володимир Литвин виступає за встановлення погодинної оплати праці не менше 25 грн. за годину.

Як повідомили у прес-службі Блоку Литвина, про це він повідомив на зустрічі з виборцями у селищі міського типу Гоща Рівненської області.

Литвин також зазначив, що для справедливості отримання доходів потрібно встановити закон про те, що розмір заробітної платні становить 30% від собівартості продукції.

Тоді, на думку Литвина, люди зароблятимуть більше, особливо на селі. "Я хотів би, щоб чоловіки мали цю гордість. Щоб вони знали смак грошей, а не лише продавлений диван, пляшку пива та футбольну передачу", – наголосив Литвин.

Крім того, він вважає за необхідне запровадити прогресивну систему оподаткування доходів громадян, за якої бідні будуть сплачувати низький податок, а доходи багатих людей будуть оподатковуватися до 70%.

Литвин зазначив, що за діючої системи податків розподіл доходів призвів до того, що 8-10 родин мають доходи на рівні державного бюджету всієї країни. "Десять сімей володіє багатством, яке співставне з доходами державного бюджету – це 150 мільярдів", – сказав Литвин.

Він зазначив, що ці люди не лише володіють багатствами, а й впливають на політику. "У всіх фракціях є олігархи, в тому числі і в комуністів", – зауважив Литвин. На його думку, виправити цю ситуацію можна, якщо не голосувати за ці партії на виборах, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Литвин: 10 родин мають доходи на рівні державного бюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути