Ексклюзиви
середа, 19 березня 2008 12:46

Літніх американок звинувачують у вбивстві бездомних

Двох немолодих американок звинувачують у вбивстві бездомних для отримання страхової компенсації, пише The Guardian 19 березня.

Суд над 75-річною Ольгою Раттершмідт і 77-річною Хелен Гоулей почався у Лос-Анджелесі 18 березня. Як стверджують слідчі, немолоді жінки скоїли щонайменше два вбивства: 1997 року і  2005 року.

Злочини скоювалися по одній схемі. Жінки знайомилися з бездомним чоловіком, входили до нього у довіру, допомагали знайти житло, оформляли на нього страховку, а потім підроблювали його підпис на договорах з іншими страховими компаніями. Після цього жертву одурманювали алкоголем і снодійними і вбивали, інсценуючи нещасний випадок. Через деякий час після вбивства жінки отримували страхові виплати, видаючи себе за родичок жертви.

Раттершмідт і Гоулей отримали страхових виплат на суму понад три мільйони доларів. Повідомляється, що частина грошей була витрачена на оплату послуг пластичних хірургів.

Обом обвинуваченим загрожує тюремне ув"язнення строком до 160 років. Як стало відомо у ході розслідування, жінки, знайомі понад 20 років, починали з крадіжки гаманців в роздягальнях спортивних залів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Літніх американок звинувачують у вбивстві бездомних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути