Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2007 10:08

Ліндсей Лохан порізала собі вени (ФОТО)

Скандально відома актриса порізала собі вени у реабілітаційній лікарні Promises через те, що її новий коханий виписався звідти.

Від медперсоналу стало відомо, що коханий актриси - одружена людина з відмінною фігурою. Красуня в розмовах з рідними називала його своїм "реабілітаційним бойфрендом".

У молодих людей швидко закрутився бурхливий роман, який вони всіляко прагнули приховати від сторонніх очей. Проте свідки розповідають, що парочка не тільки цілувалася то тут, то там, а й часто усамітнювалася в палаті актриси.

"Паскудне дівча" повністю втратило над собою контроль, коли новоспечений бойфренд виїжджав. Вона не переставала із сльозами на очах кричати: "Не кидай мене! Не кидай! Якщо ти підеш, я помру!.. Він не може піти!"

У відчаї Ліндсей так сильно ранила своє ліве зап"ястя, що кров була всюди: на її обличчі, волоссі і одязі.

Знаменитість і раніше загрожувала суїцидом щонайменше 5 разів. Проте цього разу психічний і фізичний стан молодої зірки викликає серйозне занепокоєння. Заборонені препарати розхитали нервову систему молодої світської левиці, а з цього зриву її життя і зовсім покотилося вниз по похилій, пише "Твій День".
Зараз ви читаєте новину «Ліндсей Лохан порізала собі вени (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути