четвер, 10 січня 2008 13:34

Лікування в США не допомогло важко хворій дружині Хабенського (ФОТО)

 

Променева терапія, що активно пропагується фахівцями американської клініки Cedars Sinai в Лос-Анджелесі, виявилася неефективною в боротьбі з хворобою, на яку хвора Анастасія Хабенськая, повідомляє "Твой день".

Місяць, витрачений на проходження Настею інтенсивного курсу, пройшов даремно. Ця звістка глибоко шокувала Настю. Як розповіли друзі Хабенських, які тримають зв"язок з ними з Москви, Настя розплакалася, дізнавшись про невтішні висновки лікарів. Проте доктори наполягають на черговому етапі лікування дружини популярного актора.

"Зупиняти процес зараз категорично не можна, - вважає доктор Франклін Мозер. - Ми продовжили курс лікування до 20 січня, але реально нам треба ще як мінімум три тижні. Якщо містер Хабенський знайде гроші на дуже дорогі, на жаль, новітні ліки, то ми зі свого боку докладемо всіх зусиль, щоб його дружина одужала".

"Містер Хабенський майже два тижні в Лос-Анджелесі, і за цей час він показав приклад відданості і великої любові до своєї хворої дружини, ми не сумніваємося, що він готовий віддати останнє для неї", - продовжує доктор Мозер.

Настя поступила на лікування в елітну клініку 5 грудня, а сам Костянтин знаходиться в Лос-Анджелесі рівно два тижні. "Це прекрасна, просто чудова пара! - відзначає доктор Мозер. - Днями вони ходили в ресторан. Наскільки я зрозумів, у росіян цього дня свято..."

Різдво Хабенські зустріли, як прийнято у православних, сьомого січня, влаштувавши вечерю в невеликому ресторанчику при свічках, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Лікування в США не допомогло важко хворій дружині Хабенського (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути