Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2008 13:37

Лідери Пакистану та США обговорять боротьбу з тероризмом

Пакистанський лідер Асіф Алі Зардарі, який відправився до Нью-Йорка на сесію Генеральної Асамблеї ООН, обговорить з президентом США Джорджем Бушем проблеми боротьби з тероризмом на пакистано-афганскому кордоні.

Особлива увага буде приділена проблемі ракетних ударів з безпілотних літаків США по прикордонних селищах в Пакистані, а також рейдам американських коммандос, які супроводжуються великими втратами серед мирного населення.

Виступаючи в суботу в парламенті, Асіф Алі Зардарі заявив, що "Пакистан не потерпить порушень свого суверенітету з боку будь-якої країни, що діє під приводом боротьби з тероризмом".

Президент Пакистану виступить на сесії Генеральної Асамблеї 25 вересня. У поїздці його супроводжують глави МЗС, міністерств фінансів та інформації, радник прем"єр-міністра з внутрішніх справ та інші офіційні особи.

Зардарі проведе зустрічі з президентами Афганістану, Бразилії, Франції, Ірану, Туреччини, а також з главами урядів Китаю, Індії, Південної Кореї, генеральним секретарем ООН та президентом Всесвітнього банку.

Заплановані також зустрічі з представниками американських ділових кіл, громадськими діячами, журналістами та пакистанцями, які проживають в США, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Лідери Пакистану та США обговорять боротьбу з тероризмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути