четвер, 01 лютого 2018 14:12

Лідер групи O.Torvald Євген Галич просить допомогти врятувати друга від раку

Автор: Фото надане Андрієм Гоцуляком
  На лікування Анатолію Григоренко потрібно понад 500 тис.грн.
На лікування Анатолію Григоренко потрібно понад 500 тис.грн.

27-річний Анатолій Григоренко з Білої Церкви перебуває в гематологічному відділенні Київської обласної лікарні. У нього виявили лейкоз/лімфома Беркітто. На лікування потрібно понад 500 тис.грн.

"За місяць до Нового року в Толі почалися проблеми зі здоров'ям. Відчув слабкість, погано спав і важко було піднятися з ліжка. Почав обстежуватися. Два тижні тому йому поставили гострий лейкоз.

На лікування треба понад 500 тисяч гривень. Батьки в нього - прості люди. Для них ця сума непідйомна. Толя працював на двох роботах. Був ординатором у ветеринарній клініці і охоронцем у міській раді.

Ми звертаємося до всіх, хто прочитає про Толю, допомогти його врятувати. Він каволюб, зараз змушений від цього відмовитися. Я прошу всіх, хто любить цей напій, подарувати декілька раз "свою чашку кави" Толі. Якщо кожен перерахує певну суму, то невдовзі зберемо на наступну хіміотерапію. Потрібно ще п'ять курсів. Люди потроху відгукуються. Толя каже, як одужає, всіх їх пригостить смачним тортом і кавою", - розповів Gazeta.ua друг Андрій Гоцуляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3-річна Аня Сезько має отвір у серці - потрібна допомога

Лідер української групи O.Torvald Євген Галич теж просить допомогти врятувати Анатолія.

"Прошу допомогти моєму другу, який бореться з важкою хворобою. Толя дуже хоче жити, радувати своїх батьків. Мріє одружитися, побудувати будинок, народити дітей і побачити своїх внуків", - написав у Facebook Євген Галич.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку в гривнях - 5168 7573 4931 9139, в доларах - 5168 7573 4931 9121, в євро - 5168 7573 4991 3378 (Григоренко Анатолій Олександрович)

Контакти Андрія Гоцуляка - 0(96) 759 51 75

Зараз ви читаєте новину «Лідер групи O.Torvald Євген Галич просить допомогти врятувати друга від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути