Ексклюзиви
субота, 22 грудня 2007 18:43

Лейбористи Грузії вимагають зняти Саакашвілі з виборів

Лейбористи Грузії вимагають зняти Саакашвілі з виборів

Лейбористська партія Грузії внесла до ЦВК скаргу на порушення кандидатом в президенти Грузії Михайлом Саакашвілі виборчого законодавства і зажадала на цій підставі позбавити його статусу кандидата.

"С дня реєстрації як кандидат в президенти Михайло Саакашвілі систематично використовує держбюджет для ведення своєї передвиборної кампанії. Зокрема, до цього дня він пересувається у супроводі президентського ескорту, який повністю фінансується з держбюджету, користується державною охороною і президентським вертольотом", - заявила глава юридичного департаменту партії Марі Цуцкирідзе.

За її словами, ці дії є порушенням виборчого законодавства, згідно з яким для всіх кандидатів в президенти повинні бути створені рівні умови і яке забороняє використання для передвиборних цілей бюджетних коштів.

Цуцкирідзе відзначила, що до скарги лейбористів додаються відеоматеріали, що підтверджують факт використання Саакашвілі ескорту, держохорони і вертольота, Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Лейбористи Грузії вимагають зняти Саакашвілі з виборів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути