Ексклюзиви
вівторок, 01 квітня 2008 10:56

Квитки на поїзди не подорожчають

Підвищення тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажів залізничним транспортом у внутрішньому сполученні (по Україні) з 1 квітня 2008 року не відбудеться.

Як повідомили в прес-службі Міністерства транспорту і зв"язку, проект наказу Мінтрансу "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажів залізничним транспортом у внутрішньому сполучення", яким передбачалося здійснення поетапної щоквартальної індексації тарифів, на даний час допрацьовується спільно з представниками профспілкових організацій. Так, для відпрацювання питання підвищення тарифів на проїзд залізничним транспортом по Україні створена робоча група, до складу якої увійшли представники профспілок і "Укрзалізніці".

Таким чином, з 1 квітня 2008 року пасажири купуватимуть квитки на потяги у внутрішньому повідомленні за ціною, що була на 1 січня 2008 року.

У той же час, відповідно до наказу Мінтрансу "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів, багажу і багажу залізничним транспортом в міжнародному повідомленні" N306 від 19 березня 2008 року, з 1 квітня будуть підвищені тарифи на перевезення пасажирів в сполученні з державами СНД і Балтії на 5%, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на поїзди не подорожчають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути