середа, 19 грудня 2018 13:16

Кульки для свята: які бувають

Автор: alterainvest
 

Один із обов'язкових атрибутів майже будь-якого заходу - це кулька. Але навіть такий простий і знайомий з дитинства предмет може бути різним. Чим же відрізняються кульки, і як вибрати потрібну модель для вашого заходу?

Детальніше ознайомитися з асортиментом латексних повітряних куль ви можете на сайті.

Матеріал

Матеріалои для більшості надувних кульок служить латекс - і для звичайних кульок, і для кульок для моделювання. Виняток становлять кулі великих розмірів, які можуть робити з більш щільних вінілових матеріалів.

Латексні кульки теж бувають різні. Матеріал, із якого вони виготовлені, може відрізнятися щільністю і добавками. Головне, щоб матеріали були екологічно чистими і безпечними.

Пам'ятайте, що надувні кульки з латексу можуть багаторазово збільшуватися в розмірах, однак, поводитися з ними варто дуже бережно - латекс м'який матеріал, в якому легко з'являються дірки, і кулька лопається.

Також кульки можуть виготовлятися з фольгованого матеріалу. Ці кульки майже не розтягуються, але тому їх складніше пошкодити, і вони можуть бути складної форми - у вигляді цифр, фігур, навіть персонажів мультфільмів.

Колір і розмір

Кульки можуть мати будь-який зовнішній вигляд. У каталогах профільних магазинів на кшталт цього можна знайти гумові кульки діаметрів від 8 до 36 сантиметрів. Що стосується кольорів, то їх ще більше - всі кольори веселки і будь-які відтінки. Крім однотонних можна підібрати і гумові кулі з малюнками.

Супутні аксесуари

У цьому магазині крім кульок, фольгованих і латексних, можна знайти також і необхідні аксесуари. Вони зроблять процес прикрашання або використання куль комфортнішим або веселішим.

У першу чергу це компресори, за допомогою яких можна швидко накачати кульки. У "ручному" режимі надути навіть десять куль може бути непросто і довго, а за допомогою допоміжного обладнання цей процес стає в рази комфортнішим. Особливо, якщо мова йде про сотні куль.

Також це наповнювачі для куль. У ролі газу може виступати не просто повітря, а й призначені для цього інші речовини - у тому числі і ті, які змушують кулі літати і підніматися вгору. Отримати детальну інформацію про безпечні гази для куль ви можете у фахівця. Пам'ятайте про техніку безпеки та обмеження під час використання деяких газів! Вони можуть бути отруйними, вибухонебезпечними, викликати алергії і так далі.

Супутніми аксесуарами можуть також стати палички для куль, світлодіодні елементи, стрічки і так далі.

Зараз ви читаєте новину «Кульки для свята: які бувають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути