середа, 20 червня 2007 16:06

Куклачов: театр кішок намагаються вигнати з будівлі

Відомий московський Театр кішок Юрія Куклачева може припинити своє існування, заявила в середу прес-секретар театру Ірина Васильчикова. Вона процитувала Куклачева, який вважає, що "йде боротьба за будівлю - ласий шматочок на Кутузовському проспекті". "Я не знаю, хто за цим стоїть, але свій будинок, свою справу, якій присвятив життя, я можу втратити", - сказав Куклачев. За його словами, "театр хочуть знищити, і це очевидно".

Вона повідомила, що "недавно під час спектаклю до залу увійшли представники УБЕЗ, зажадали припинити виставу і піти за куліси".

За словами Васильчикової, Юрія Куклачова попросили пройти в гримерку і показати вміст сейфа, що знаходився там. Співробітники УБЕЗ прийшли вже з понятими, відзначила вона. "Котячому клоунові інкримінували зловживання службовим положенням - нібито він бере гроші з каси", - сказала прес-секретар. Вона додала, що пропали документи на власність будівлі театру.

В четвер, 28 червня, в Театрі кішок відбудеться прес-конференція, на якій Куклачов обіцяє детально розповісти про ситуацію в театрі, повідомляє РІА "Новости".



Зараз ви читаєте новину «Куклачов: театр кішок намагаються вигнати з будівлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути