Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 16:14

Кубинцям вперше дозволять користуватися мобільними телефонами

Кубинська телекомунікаційна компанія ETECSA має намір почати програму з розширення телекомунікаційних послуг для кубинців, зокрема за поданням права користування мобільним телефоном, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на газету Granma.

В даний час користування мобільним телефоном обмежене законом. Жителі Куби повинні отримати спеціальний дозвіл для придбання і використання апарату мобільного зв"язку.

У найближчі декілька років впровадження телекомунікаційних мереж на Кубі торкнеться перш за все місць, де зв"язку практично немає, і селищ з населенням більше 300 осіб. На первинному етапі користування послугами зв"язку буде колективним.

Відзначимо, що в березні в ЗМІ з"явилася інформація, згідно якої Рауль Кастро в найближчому майбутньому може зняти заборону на купівлю електротоварів, зокрема, комп"ютерів, мікрохвильових печей і телевізорів.

Офіційною причиною для введення заборони на продаж більшої частини електроприладів була енергетична криза під час якої необхідно було економити електроенергію. Проте з обнародуваного меморандуму уряду виходить, що зараз електроенергії в країні цілком достатньо, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Кубинцям вперше дозволять користуватися мобільними телефонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути