Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 10:06

Ксенія Собчак показала 450 пар свого поношеного взуття (ФОТО)

Скандальна телеведуча Ксенія Собчак влаштувала виставку власного поношеного взуття в одному зі столичних центрів сучасного мистецтва, повідомляє "Твой день" .

У "Вінзаводі" блондинка організувала інсталяцію своїх старих черевиків, туфель і чобіт - майже 450 пар - під назвою "Історія однієї стоноги".

Подивитися на креативну ідею приїхали багато представників світської тусовки столиці: ресторатор Аркадій Новіков, композитор Ігор Крутой, співак Дмитро Маліков і навіть академік Сергій Капіца. Чоловіків розбавили красиві пані: Оксана Робські, Юлія Бордовських, Поліна Деріпаска і Даша Жукова, пише "Комсомольська правда" .

"Ксюша геніальна!" - не втомлювався повторювати близький друг Ксюши співак Сергій Лазарев. "Шкода, Ксюша не робить чоловічого взуття", - додав телеведучий Першого каналу Юрій Любімов.

Приїхала до улюбленої дочки і пітерський депутат Людмила Нарусова. Вона увійшла до залу під руки з актором Стасом Садальським і співаком шансону Олександром Новіковим. "Ксюша просто супер", - захоплювалася Нарусова, милуючись колесом, обвішаним чобітьми дочки.

На заході гостям був забезпечений необмежений доступ до спонсорської горілки. "Моє мистецтво без горілки дивитися не можна", - зазначила сама Ксенія Анатолівна.

Будь-який вподобаний арт-об"ект на виставці можна було придбати. Всі кошти, виручені від продажу взуття, підуть на потреби вихованців Починського психоневрологічного будинку-інтернату в Смоленській області, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак показала 450 пар свого поношеного взуття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути