четвер, 29 листопада 2007 12:27

Крістіна Орбакайте вагітна третьою дитиною (ФОТО)

 
Співачка Крістіна Орбакайте вагітна. Як з"ясувалося, термін у 36-річної дочки Алли Пугачевої невеликий - всього 10 тижнів.

У Крістіни ростуть два сини від двох попередніх шлюбів, з Володимиром Прєсняковим і Русланом Байсаровим, і ось тепер вона знову чекає дитину від третього чоловіка - Михайла Зємцова.

Крістіна, коли ще тільки познайомилася з Михайлом, признавалася, що хоче ще раз стати мамою. Після 16-річного Микити і 9-річного Дені Орбакайте мріяла про дочку.

Не дивлячись на вагітність, співачка продовжує активно гастролювати. Заплановані на грудень концерти Крістіна твердо має намір відпрацювати, оскільки зараз починається гаряча пора корпоративних заходів, де зірки заробляють на порядок вище за звичні гонорари.

А потім Орбакайте може відбути в Майамі, де у них з Михайлом власна квартира і де вчитиметься її старший син. Цілком імовірно, що і її третя дитина з"явиться на світ в Сполучених Штатах. Адже в Америці Крістіна буває не рідше, ніж в Москві.

Роман Зємцова і Орбакайте почався три роки тому. З нащадком російських емігрантів і громадянином США співачка познайомилася в Майамі на зйомках серіалу, коли власник стоматологічної клініки Зємцов прийшов на знімальний майданчик. Закохатися в Орбакайте Зємцову не перешкодило навіть те, що він молодший за свою обраницю, пише газета "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Орбакайте вагітна третьою дитиною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути