пʼятниця, 15 лютого 2008 08:01

Крістіна Агілера вперше показала свого новонародженого сина (ФОТО)

Американський журнал People опублікував перші фотографії новонародженого сина Крістіни Агілери, Макса Лірона. У останньому випуску видання, який поступить в продаж в п"ятницю, 27-річна співачка і її чоловік Джон Братман в ексклюзивному інтерв"ю розповідають про своє сімейне життя і позують для сімейного фотоальбому.

Агилера не змогла відразу знайти видання, готове заплатити за ексклюзивні знімки малюка. Пару тижнів тому зірвався її договір з журналом OK!, оскільки вони відмовилися платити суму, що хотіла співачка. Говорять, Агілера також захотіла, щоб в одному номері не з"являлися фотографії її хлопчика і дочки Ніколь Річі, яка народила практично одночасно з нею.

Це не дивлячись на те, що OK! у 2005 році отримав ексклюзив на освітлення весілля Агілери з Братманом . Обізнане джерело повідомило: "Випуск з її весіллям продавався не так добре, як вони сподівалися. Навіть недавні фото голої вагітної Агілери в MarieClaire мали обмежений успіх".

"Крістіна перебільшує свою цінність і вимагає надмірних грошей за ці фотографії. В той же час вона не продемонструвала, що добре продається", - додало джерело, передає Blemish, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Агілера вперше показала свого новонародженого сина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути