понеділок, 02 липня 2007 17:09

Кожен п"ятий австралієць займається сексом на роботі

Жителі Австралії дуже люблять виражати свої почуття, не відходячи далеко від робочого місця. Згідно з результатами недавно проведеного опитування, 1 з 5 австралійців займається сексом в офісі.

Опит проводило on-line агентство LinkMe, що займається підбором персоналу. З"ясувалося, що 20% людей, що взяли участь в опитуванні, не тільки займалися сексом в офісі, але і робили це протягом робочого дня.

Дослідження також показало, що лише 13% австралійців вважають службові романи неетичними, проте лише у 4% співробітників фірм в контракті відсутній пункт про неформальні відносини з колегами.

Нещодавно подібне опитування проводився у Великобританії. З"ясувалося, що 43% жінок, що працюють в офісі, мали сексуальний зв"язок з колегами по роботі. Зразкова кожна третя жінка зраджувала своєму постійному партнерові з колегами по офісу, проте лише 7% підозрюють свого чоловіка або молоду людину в інтрижках на робочому місці.

82% жінок замислюються про те, щоб перейти "ділову грань" у відносинах з колегами по роботі. Більш того, близько 7% жінок в своїх сексуальних фантазіях бачать себе поряд не тільки із співробітниками, але і співробітницями своєї компанії, повідомляє Factnews.ru.

Зараз ви читаєте новину «Кожен п"ятий австралієць займається сексом на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути