Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2008 14:28

Королеву карнавалу в Ріо покарали за демонстрацію геніталій (ФОТО)

 
Одна з шкіл самби, що брали участь в карнавалі в Ріо-де-Жанейро, була покарана переводом в нижчий дивізіон за те, що її королева танцювала повністю голою.

Школа Сао Клементі, що нараховує 4200 учасників, позбулася місця серед 12 головних шкіл після того, як судді забрали у неї цінні очки за "демонстрацію геніталій". Річ у тому, що "королева" школи, 25-річна модель і танцівниця Вівіана Кастро, втратила свій "тапасексо", маленький трикутничок з леліток, який покликаний прикривати найінтимнішу частину тіла. А приклеєний між ніг "сурогат" відвалився під час параду. Фотографія голої танцівниці встигла обійти весь світ.

Школа Сао Клементі виступала на карнавалі, зображаючи аборигенів-індійців, що зустрічали прибулих на континент португальських мореплавців.

Хоча на карнавалі "королеви" шкіл з"являються в дуже відвертому вигляді, повна нагота офіційно заборонена.

Тим часом, переможцем що пройшов в Ріо карнавалу стала школа самби "Бейжа Флор". Це відбулося вже вп"яте за останні шість років. "Бейжа Флор", що перекладається з португальського як "колібрі", отримала 399,3 балів з 400 можливих. Школа присвятила виступ північному амазонському штату Амапа, розділеному надвоє лінією екватора, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Королеву карнавалу в Ріо покарали за демонстрацію геніталій (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути