Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2007 09:06

Королева краси зганьбилася в прямому ефірі (ВІДЕО)

Юна "Міс Південна Кароліна" Ларен Кейтлін, що взяла участь в конкурсі "Міс тінейджер США-2007", зганьбила свій штат на всю країну. Річ у тому, що дівчина не змогла зрозуміло відповісти на просте питання із залу.

В ході конкурсу одним із завдань було типове опитуваня із залу: ведучий витягував випадкову записку і зачитував з неї питання глядача, після чого юна модель повинна дати відповідь в прямому ефірі.

Ларен попросили прокоментувати результати недавнього дослідження, згідно з яким "кожен п"ятий американець не може знайти США на світовій карті". Своєю відповіддю Кейтлін в черговий раз підтвердила справедливість численних анекдотів про блондинок, а також дала все зрозуміти, що якраз входить в ті самі 20% жителів США, які не знають, де знаходиться їхня власна держава.

Лорен сказала: "Я особисто вважаю, що американці, що живуть в США, не можуть це зробити, тому що, мммм, тут у деяких людей в нашій нації немає карт і, ммм, я вважаю, що наша освіта таке ж як в Південній Африці, і, імм, Іраку, як і скрізь, і я вважаю, що вони винні, ммм, наша освіта тут в США повинна допомогти США, ммм, повинно допомогти Південній Африці, це повинно допомогти і Іраку і азіатським країнам, таким чином ми зможемо побудувати наше майбутнє, для нас", повідомляє factnews.

Зараз ви читаєте новину «Королева краси зганьбилася в прямому ефірі (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути