середа, 18 серпня 2010 10:39

Кореспондент Gazeta.ua може очолити Волинську ОДТРК (ФОТО)

 

На посаду генерального директора Волинської обласної держтелерадіокомпанії претендує 37-річний рівненський журналіст Віктор Гомоль.

Новий претендент починав шлях у журналістику саме у Волинській облдержтелерадіокомпанії. У 1993-му будучи студентом третього курсу Волинського держуніверситету імені Лесі Українки, він прийшов на обласне радіо з авторською передачею "Хрестиківка". Вона виходить в ефір й дотепер.

Спершу працював диктором, а потім старшим редактором.

У 1995 році після "червонодипломного" закінчення істфаку Волинського держуніверситету він пішов на роботу в Рівненську ОДТРК. Пише у видання "Газета по-українськи", інтернет ресурс Gazeta.ua. Вже у 26 років став заслуженим журналістом України.

Сам Гомоль підтвердив, що подасть заявку на участь у конкурсі на очільника ВОДТРК.

"Для мене ця компанія рідна, я тут починав творчий шлях. А претендувати на посаду директора мені дозволяє мій творчий та управлінський досвід", - відзначив Гомоль.

Гомоль був членом обласної комісії з проведення Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою 16 квітня 2000 р. Ініціював створення та очолив обласну громадську організацію "Європейський молодіжний центр".

Нині претендент на крісло Святослава Пирожка безпартійний. Хоча на Рівненщині про нього добре відгукуються від крайніх правих до крайніх лівих.

Подейкують, що Віктора Гомоля підтримують авторитетні земляки з провладних партій. До того ж він знайшов порозуміння з багатьма й на Волині. Експерти вважають, що визначальною в цьому пас"янсі буде позиція губернатора Бориса Клімчука.

Заяви від претендентів мають оприлюднити 2 вересня.

Нагадаємо, у травні 2010 року Державний комітет телебачення та радіомовлення України не продовжив контракту зі гендиректором Волинської ОДТРК Святославом Пирожком.

У кінці травня експерти Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу оприлюднили інформацію, що на посаду генерального директора Волинської обласної державної телерадіокомпанії є вісім претендентів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кореспондент Gazeta.ua може очолити Волинську ОДТРК (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути