четвер, 28 лютого 2008 10:03

Конгресмен від штату Джорджія пішов від Клінтон до Обами

Конгресмен від штату Джорджія Джон Люъс офіційно оголосив про те, що підтримує кандидатуру Барака Обами на майбутніх президентських виборах, передає CNN.

У жовтні 2007 року Люіс заявив про підтримку Хіларі Клінтон, проте на попередніх виборах в штаті Джорджія 67 відсотків виборців віддали свої голоси за Барака Обаму. Після цього конгресмен сказав, що вызьме до уваги позицію жителів штату, представником якого він є.

У офіційній заяві Люїса, поширеній співробітниками його офісу, йдеться, що конгресмен, який вже 11 разів обирався представником штату Джорджія, вважає, що повинен не пригнічувати, а підтримувати погляди своїх виборців. Люїс також відзначив, що такого ентузіазму і надій з приводу кандидата в президенти він не спостерігав від президентської кампанії Кеннеді.

Нагадаємо, що Барак Обама випереджає Хіларі Клінтон за числуом делегатів від штатів, де вже пройшли праймеріз і кокуси. Результат голосування на з"їзді Демократичної партії, де відбудеться висунення кандидата, багато в чому залежить від симпатій суперделегатів, а також від результатів виборів у штатах Огайо і Техас, призначених на 4 березня, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Конгресмен від штату Джорджія пішов від Клінтон до Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути