Ексклюзиви
неділя, 20 квітня 2008 14:34

Кондоліза Райс прибула до Іраку з неоголошеним візитом

Держсекретар США Кондоліза Райс прибула сьогодні до Іраку. Як це прийнято у разі поїздок високопоставлених американських і європейських представників в "гарячі точки", інформація про візити з міркувань безпеки не розголошується заздалегідь. За словами Райс, мета її приїзду до Багдада - забезпечити додаткову підтримку шиїтському уряду, що опирається на Вашингтон, з боку курдських та сунітських політичних фракцій.

Зупинкою в Іраку держсекретар почала поїздку по регіону Перської затоки. У вівторок вона візьме участь в конференції країн-сусідів Іраку в Кувейті.

До цього в Бахрейні вона зустрінеться з представниками Ради співпраці арабських держав Перської затоки, а також Єгипту та Йорданії. Під час посадки в ірландському аеропорту Шеннон вона закликала арабські країни-сусіди Іраку списати борги Багдаду і встановити з ним дипломатичні відносини, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Кондоліза Райс прибула до Іраку з неоголошеним візитом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути