Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2008 10:35

Кондоліза Райс 6 лютого відвідає Лондон

Держсекретар США Кондоліза Райс 6 лютого прибуде Лондона, повідомила прес-служба американського держдепартаменту.

Програма візиту Райс передбачає "зустрічі з високопоставленими британськими офіційними особами, включаючи міністра закордонних справ Девіда Міллібенда", мовиться в повідомленні, в якому наголошується, що в Лондоні Райс має намір "обговорити широкий круг питань, включаючи Іран, Ірак, Афганістан і трансатлантичний альянс".

Раніше на цьому тижні міністр оборони США Роберт Гейтс виразив задоволення діями країн, що нарощують свою присутність в Афганістані.

Він також заявив, що деякі військові підрозділи, що несуть службу у складі багатонаціональних сил в Афганістані, недостатньо підготовлені в питаннях, що стосуються тактики і методів боротьби з бойовиками.

На думку деяких аналітиків, публічна критика з боку шефа Пентагону, та ще в такому тоні, могла викликати негативну реакцію з боку членів Північноатлантичного альянсу, багато хто з яких незадоволений американським підходом до врегулювання конфліктів в Афганістані і Іраку, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Кондоліза Райс 6 лютого відвідає Лондон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути