середа, 12 листопада 2008 09:09

Комісія Київради наполягає на скасуванні підвищення тарифів на проїзд

Комісія Київради наполягає на скасуванні підвищення тарифів на проїзд

Комісія Київської міської ради із транспорту рекомендує Київській міській державній адміністрації скасувати підвищення тарифів на проїзд в 3-4 рази до 1,5-2 гривні за поїздку з 4 листопада.

Таке рішення комісія прийняла на своєму засіданні.

"Вважати помилковим і передчасним установлений КМДА з 4 листопада розмір разового проїзду в метро й наземному транспорті. Вимагати від КМДА скасувати відповідне рішення", - вирішила комісія.

Спочатку комісія хотіла вказати у своєму рішенні, що підвищені тарифи на проїзд є економічно необґрунтованими, однак під час обговорення змінила формулювання і вказала, що введення таких тарифів передчасне.

На думку голови комісії, депутата від фракції Блоку Юлії Тимошенко Дмитра Олійника, Київміськадміністрація не провела роз"яснювальну роботу серед населення й у цілому ввела в дію нові тарифи раптово, не давши транспортним підприємствам можливості підготуватися до підвищення.

Як повідомлялося, 4 листопада Київміськадміністрація підвищила тарифи на проїзд у наземному громадському транспорті й у метро в 3-4 рази до 1,5-2 гривні за 1 поїздку.

Після цього АМКУ попросив прокуратуру Києва перевірити дотримання Київміськадміністрацією нормативно-правових актів і встановлених законодавством процедур при підвищенні тарифів на проїзд в 3-4 рази до 1,5-2 гривні за поїздку, повідомляють Українські Новини

Зараз ви читаєте новину «Комісія Київради наполягає на скасуванні підвищення тарифів на проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути