Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2018 23:32

Коломойський, Ложкін та Боголюбов зустрілися в Женеві - ЗМІ

Український олігарх Ігор Коломойський зустрівся разом із його бізнес-партнером Геннадієм Боголюбовим і одним із найближчих соратників Петра Порошенка Борисом Ложкіним у Женеві 26 березня.

Про це йдеться у розслідуванні програми "Схеми", передає "Радіо Свобода".

"Олігархи спілкуються з людиною з найближчого оточення президента Порошенка понад дві години, а потім утрьох виходять із ресторану. Без жодної охорони Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов та Борис Ложкін прогулюються уздовж Женевського озера", - пишуть журналісти.

Автор: Схеми
  Коломойський розповів про зустріч з Ложкіним і Боголюбовим
Коломойський розповів про зустріч з Ложкіним і Боголюбовим

Вони намагалися спитати, про що говорили на зустрічі у Ложкіна особисто, зустрівши його біля офісу.

Однак він не захотів з ними спілкуватися. Пізніше його прес-секретар надіслала письмову відповідь. Там йшлося про те, що Ложкін не веде і не може вести переговорів від імені президента Порошенка, оскільки майже два роки не займає посад в Адміністрації президента, не є його радником чи представником. Зараз займається приватним бізнесом і в політику повертатися не збирається.

Автор: Схеми
  Коломойський розповів про зустріч з Ложкіним і Боголюбовим
Коломойський розповів про зустріч з Ложкіним і Боголюбовим

"Усі зустрічі, які він проводить, є приватними, та стосуються виключно самого Ложкіна, його бізнесу або особистого життя", – йдеться у письмовій відповіді від Бориса Ложкіна.

Сам Коломойський вже понад 8 місяців не відвідує Україну. У Женеві він облаштувався ще на початку двотисячних. За словами Коломойського у березні під час зустрічі Борис Ложкін приїжджав до Геннадія Боголюбова.

"Вони – давні друзі. Крім того, були партнерами. У них є що обговорювати та про що розмовляти.. Я приєднався до них, коли вони пішли вечеряти. Звичайно, говорили про українські реалії, про політику говорили, про перспективи, про те, що Петро Олексійович ніколи не буде президентом більше. Розповідав, як тікають всі від Петра Олексійовича Порошенка, як вже думають, як від нього якнайшвидше заховатися, якби не залишитися на цьому кораблі і не врізатися у цей айсберг", - сказав Коломойський.

За його словами, це була зустріч "українців, що мешкають у Женеві, з людиною, яка приїхала з "Великої землі" – маючи на увазі Бориса Ложкіна.

"Так, (з людиною – ред.) з оточення президента Порошенка, але яке вже не є найближчим оточенням президента Порошенка. І, по-моєму, намагається дистанціюватися від цього оточення", – стверджує Коломойський.

"Намагаються (вести перемовини зі мною – ред.), але ми залишимо це за дужками сьогоднішнього інтерв'ю", – додав олігарх.

Колишній співвласник Приватбанку Ігор Коломойський подав у Печерський районний суд Києва два позови до Національного банку про захист честі, гідності та ділової репутації.

Зараз ви читаєте новину «Коломойський, Ложкін та Боголюбов зустрілися в Женеві - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути