Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 09:01

Колишнього президента Малаві заарештували одразу після повернення на батьківщину

Колишнього президента Малаві Бакілі Мулузі заарештовано в неділю одразу після повернення на батьківщину з Великобританії. Мулузі заарештували в аеропорту столиці Малаві - міста Лілонгве, повідомив адвокат колишнього президента, не наводячи інших подробиць.

Відомо, що на початку травня на Мулузі було видано ордер на арешт у звинуваченні в причетності до змови з метою державного перевороту.

Бакілі Мулузі збирався брати участь у президентських виборах, які відбудуться в цій південно-східній африканській державі 2009 року. Малавійського президента обирають загальним голосуванням на п"ять років.

А вчора в Бельгії у звинуваченні у військових злочинах заарештовано колишнього віце-президента Демократичної республіки Конго Жан-Пьєр Бемба Гомбо. Його звинуватили в масових вбивствах і насильстві над громадянами сусідньої Центральноафриканської республіки, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Колишнього президента Малаві заарештували одразу після повернення на батьківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути