четвер, 13 березня 2008 12:34

Колишній президент Філіппін знову стане актором

Джозеф Естрада, колишній президент Філіппін і популярний у 1950-х – 1980-х роках кіноактор, заявив про повернення на знімальний майданчик у травні 2008 року. Агентство France Presse нагадує, що ще у вересні 2007 року Естраду засудили до довічного ув"язнення за звинуваченням у корупції. Правда, місяцем пізніше новий глава держави – Глорія Арройо – помилувала свого попередника.

70-річний Естрада збирається зіграти роль філіппінця, що виїхав з країни на заробітки. Його партнеркою по фільму стане популярна комічна актриса Ай-ай де лас Алас. Усі доходи від картини Естрада пожертвує до дитячих добродійних фондів і до фондів працівників кіноіндустрії.

За свою кар"єру Естрада знявся більш ніж у 100 фільмах. Він грав простих людей і захисників бідняків, що забезпечило йому величезну популярність. На президентських виборах 1998 року він отримав перемогу з величезною перевагою, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Колишній президент Філіппін знову стане актором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути