Ексклюзиви
четвер, 28 серпня 2008 11:03

Колишній мер Лондона став радником Уго Чавеса

Президент Венесуели Уго Чавес призначив колишнього мера Лондона Кена Лівінгстона своїм радником з питань розвитку Каракаса, повідомляє ВВС в четвер, 28 серпня.

Лівінгстон повідомив про своє призначення пресі в середу, 27 серпня, після зустрічі з Чавесом в столиці Венесуели. "Мені надана велика честь", - заявив він.

Лейборист Кен Лівінгстон - давній діловий партнер президента Венесуели. Під час перебування мером Лондона (2000-2008 років) Лівінгстон уклав декілька контрактів з Чавесом на постачання дешевого палива для міського транспорту.

Проте наступник Лівінгстона - консерватор Борис Джонсон, який переміг на виборах мера в травні 2008 року, - ці контракти розірвав, оскільки вважає неетичним купувати паливо з дисконтом в країні, де велика частина населення живе за межею бідності.

Лівінгстон консультуватиме міську владу Каракаса з питань розвитку муніципального транспорту, а також екологічних проблемах, пов"язаних з утилізацією сміття. Чи буде Лівінгстон постійно проживати в Каракасі, поки не повідомляється, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Колишній мер Лондона став радником Уго Чавеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути