вівторок, 27 листопада 2007 09:06

Колишній дворецький англійської королеви помер від СНІДу

Будучи дворецьким королеви-матері він прослужив королівській родині понад 50 років і виховав принца Чарльза. Дворецький британської королеви-матері Єлизавети, який служив впродовж п"ятдесяти одного року, помер від СНІДу.

Тіло сімдесятиоднорічного Уїльяма Талонна знайшли в його будинку на півдні Лондона. Лікарі встановили, що смерть сталася в результаті серцевого нападу, викликаного відмовою печінки.

Відхід дворецького з життя більш за все засмутив принца Уельського Чарльза, який знав його з раннього дитинства. Королева Єлизавета Друга нерідко залишала сина на піклування бабусі, якій допомагав Уїльям Талонн.

Після смерті королеви-матері, в 2002 році дворецького звільнили. Проте принц Чарльз зробив усе, щоб колишньому слузі нічого не бракувало. Йому була надана квартира герцога Корнуольского, компенсація витрат на житло і пенсія.

За життя Уїльям Талонн не раз зізнавався, що з раннього дитинства мріяв служити королівській сім"ї. Він здійснив своє бажання в п"ятнадцять років, ставши слугою короля Георга Шостого – батька Єлизавети Другої, повідомляє ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Колишній дворецький англійської королеви помер від СНІДу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути