Ексклюзиви
середа, 02 травня 2007 19:38

Коктейль за 15 тис. доларів пропонують в японському готелі

У щойно відкритому готелі "Рітц-Карлтон Токіо", що розмістився у фешенебельному торговому центрі "Мідтаун" в центрі Токіо, клієнтам пропонують коктейль з діамантом вагою більше карату.

Порція коктейля "горілка-мартіні" в стилі Джеймса Бонда коштує, згідно з прейскурантом, 1,8 млн. ієн (приблизно 15 тис. доларів США). У ціну включено виконання спеціально для покупця пісні "Діаманти назавжди" з одного з фільмів про агента 007.

Під цю пісню на очах клієнта бармен повинен змішати напій і помістити діамант на дно келиху. Після того, як клієнт випив коктейль, діамант обіцяють вставити в кільце і піднести його клієнтові.

Адміністрація готелю планує продавати в місяць приблизно по три порції коктейля, що отримав за аналогією з мартіні назву "даймонд-тіні", повідомляє ІТАР-ТАРС. Проте поки що, як повідомляється, замовлень на напій з діамантом ще не надходило.

Варто відзначити, що номер "люкс" в "Рітц-Карлтон Токіо" коштує приблизно 20 тис. доларів США за ніч. У ресторані готелю любителям розкішного життя пропонують також гамбургер із знаменитої японської мармурової яловичини за 108 доларів, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Коктейль за 15 тис. доларів пропонують в японському готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути