Ексклюзиви
понеділок, 23 вересня 2019 21:49

Князєв прокоментував затримання колишньої дружини із ‎€650 тис.

Князєв прокоментував затримання колишньої дружини із ‎€650 тис.
Князєв розповів, чому насправді затримали його колишню дружину на польському кордоні. Фото: UkrNews

Глава Національної поліції України Сергій Князєв відреагував на інцидент щодо затримання його колишньої дружини на польському кордоні.

Правоохоронець наголосив, що незадекларовані гроші належали начальнику Вікторії Князєвої - Вадиму Кагану, з яким вона перетинала кордон. Про це Князєв написав на свої сторінці в Facebook.

"На кордоні громадянин Каган заявив польським чиновникам про наявність певної суми готівки, що належить йому. Зазначені грошові кошти були отримані внаслідок операції з продажу торгового приміщення в центрі столиці. Звичайно, угода оформлена відповідно до чинного законодавства і зі сплаченими податками. Але наявного пакета документів щодо задекларованих грошей польським державним службовцям не вистачило. Польськими правоохоронцями і паном Каганом було прийнято спільне рішення про пред'явлення ще деяких їхніх оригіналів. Після цього інцидент був вичерпаний", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Більше не ходить на ЗЕлений": Порошенка спіймали на порушенні ПДР

За словами Князєва, в автомобілі перебували український і європейський партнери Кагана, а також найманий працівник фірми - "пані Князева, яка працює в компанії не перший рік".

"Передбачаючи питання, ніяких цінностей у громадянки Князєвої не було вилучено. При собі у дамській сумочці були особисті кошти і готівка на відрядження в сумі 2100 євро, які не зацікавили правоохоронців", - зазначив глава Нацполіції.

Князєв підкреслив, що ЗМІ поширили неправдиву інформацію.

"Це брехня, яка не має нічого спільного з реальністю", - написав він.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що польські митники затримали на кордоні колишню дружину глави Нацполіції Сергія Князєва Вікторію. Вона разом із трьома іншими людьми намагалася провезти незадекларованих 650 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Князєв прокоментував затримання колишньої дружини із ‎€650 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути