Ексклюзиви
неділя, 19 жовтня 2008 09:20

КНДР готується зробити "важливу заяву"

Уряд КНДР зробить "важливу заяву" в понеділок, повідомило в неділю агентство "Ассошиейтед Прес" із засланням на японську газету Sankei.

Цитуючи неназване джерело в міністерстві оборони Японії, газета повідомила, що в Токіо є інформація про те, що в Пхеньяні "важлива заява буде зроблена 20" жовтня. Крім того, за інформацією газети, починаючи з понеділка, іноземцям буде заборонений в"їзд в КНДР. Подробиці не приводяться.

Днем раніше агентство "Рейтер" із засланням на іншу японську щоденну газету Yomiuri Shimbun повідомило, що дипломатам всіх зарубіжних представництв КНДР наказано бути на місцях в очікуванні важливого повідомлення з Пхеньяну.

На думку аналітиків, новина може бути пов"язана або з якимсь поворотом у відносинах між двома Кореями, або з фізичним станом лідера КНДР Кім Чен Іра, здоров"я якого, як пишуть західні ЗМІ, різко погіршало.

Власті КНДР в минулий четвер заявили, що можуть розірвати всі відносини з Сеулом у випадку, якщо той не припинить "ворожу політику" відносно Пхеньяну, повідомляє РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «КНДР готується зробити "важливу заяву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути