Ексклюзиви
пʼятниця, 07 грудня 2007 18:30

Клуні і Пітт привітали Джулію Робертс, сидячи на унітазі (ФОТО)

Коли 11 жовтня їх колега Джулія Робертс отримувала нагороду Американської синематеки за внесок в кіно, головні секс-символи Голлівуду Джордж Клуні і Бред Пітт не змогли бути присутніми на заході.

Проте Джордж і Бред знайшли оригінальний спосіб привітати лауреатку. Учора ввечері церемонія, що відбулася в жовтні, була вперше показана в ефірі телебачення.

На відео Джордж Клуні, закрившись в кабінці, говорить Джулії, що він "ховається в туалеті", щоб відпочити від божевільних фанатів і спокійно її привітати. Тут людина в сусідній кабінці починає клацати пальцями, подаючи йому недвозначні сигнали. Джордж встає, відкриває двері і виявляє там Бреда Пітта.

Це коротке відео пародіює гучний скандал з колишнім американським сенатором Леррі Крейгом, який в червні 2007 року був арештований в суспільному туалеті, де приставав до відвідувачів, клацаючи пальцями, демонструючи тим самим свою готовність вступити в інтимний зв"язок. Серед гостей заходу звернення акторів мало великий успіх, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Клуні і Пітт привітали Джулію Робертс, сидячи на унітазі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути