середа, 14 березня 2007 19:01

Клініка штучного запліднення обслуговуватиме геїв

У Лос-Анджелесі клініка штучного запліднення запустила першу програму, яка призначена спеціально для чоловічих гомосексуальних пар. Адміністрація медичної установи, що у минулому перша запропонувала послугу з вибору статі майбутньої дитини, розраховує на збільшення кількості нових клієнтів.

За словами директора клініки Fertility Institutes Джеффрі Штайнберга, на даний момент клініка є єдиним закладом, який пропонує повний пакет необхідних послуг для гомосексуалістів, які хочуть біологічних дітей.

Клієнти клініки оформлять договір з сурогатною матір"ю і жінкою-донором яйцеклітини, проконсультуються з лікарем, юристом і психологом, а також здадуть аналізи на ВІЛ, гепатит і інші інфекції. З міркувань безпеки сперма майбутнього батька проходитиме 6-місячний карантин.

Представники сексуальних меншин США дедалі частіше вдаються до послуг клінік штучного запліднення і сурогатних матерів, оскільки усиновляти дітей-сиріт їм забороняє закон.

На даний момент у програмі Fertility Institutes взяли участь 70 пар геїв. 40 відсотків з них – американці, інші – громадяни Великої Британії, Німеччини, Китаю, Канади, Італії тощо. Вартість повного курсу лікування складає 60 тис. доларів, визначення статі майбутньої дитини (у США селекція ембріонів за статевою ознакою легальна) оплачується окремо.

- Ми припускали, що більшість клієнтів побажають мати дітей-хлопчиків, проте таких опинилося лише 65%, інші хотіли дівчаток, - відзначає Штайнберг, передають MEDновости.

Зараз ви читаєте новину «Клініка штучного запліднення обслуговуватиме геїв ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути