Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2007 13:00

Київські митці і торговці об"єднаються проти Черновецького

У зв"язку з тим, що чиновники хочуть відібрати у київських митців робочі приміщення, художники Андріївського узвозу організовують акцію боротьби з Київською владою.

Про це повідомляє 5 канал.

Для збору коштів на боротьбу з можновладцями, на Андріївському узвозі відкрили виставку, де картини митців продають за заниженими цінами.

Виручені кошти спрямують до фонду "Культура проти вандалів". Їх витратять на виготовлення плакатів та проведення акцій на захист мистецтва.

Більше тижня тому голова Подільської районної адміністрації Києва Євген Романенко заявляв, що конфлікт на Андріївському узвозі - вирішено.

Згідно з повідомленням, він пообіцяв, що художників не виселятимуть з майстерень, а приміщення не виставлятимуть на конкурсну оренду.

У той же час близько ста учасників пікету на підтримку торговців національною символікою протестують проти заборони київської влади на торгівлю.

Конфлікт між торгівцями і КМДА триває вже більше місяця. Торгівців звинувачують у тому, що вони розмістили на Майдані більш ніж 5 столів, як передбачено угодою.

Зараз ви читаєте новину «Київські митці і торговці об"єднаються проти Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути