середа, 04 квітня 2007 11:23

Китайський гід перерізав 15 своїх туристів

У китайському місті Ліцзян 25-річний гід Сюй Мінь Чао привів на огляд історичного пам"ятника групу туристів з 40 чоловік. Залишивши їх на вулиці, він несподівано кинувся до одныєї з сувенірних крамничок. Там гід вимагав ніж у жнки-продавця, яка і стала першою жертвою. Чоловік ударив її ножем в руку і вибіг на вулицю.

Тут гід став без розбору завдавати ударів ножем всім, хто опинився неподалік. Більше за інших постраждали туристи: гід встиг порізати 15 чоловік зі своєї групи, включно з двома дітьми. Один із них - 15-річний підліток - перебуває в лікарні в критичному стані. Ще кілька колото-різаних ран отримали і місцеві жителі, що були поряд.

Як встановили незабаром поліцейські, гід посварився зі своїм місцевим колегою з приводу комісійних, що виплачуються сувенірними лавками за привід туристів на шопінг. Надмірну агресивність, що несподівано виникла у гіда, поліцейські пояснили його важким дитинством: "Після розлучення батьків Сюй багато плакав, і тепер його захлеснули гіркі спогади дитинства", повідомляє Газета.ру.

Зараз ви читаєте новину «Китайський гід перерізав 15 своїх туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути