Ексклюзиви
вівторок, 20 травня 2008 11:03

Китайський боксер помер за два тижні після нокауту

Китайський боксер Чоу Хе помер за два тижні після поразки нокаутом в бою з японцем Даїчи Сакодою (3 травня). Чоу Хе, що проживав в Японії, де він був відомий під ім"ям Мікіо Такеучі, помер 18 травня, але перші повідомлення про це з"явилися в ніч на 20 травня.

У першому раунді Чоу Хе відправив Сакоду до нокдауну, проте після цього бій проходив з перевагою японського боксера. За сім секунд до кінця шостого раунду, який за регламентом поєдинку повинен був стати останнім, рефері зупинив бій, оскільки Чоу Хе перестав відповідати на атаки опонента.

Багато глядачів вирішили, що арбітр ухвалив поспішне рішення і не дав китайцеві закінчити бій на ногах. Проте відразу після поєдинку Чоу Хе був госпіталізований і переніс операцію з видалення внутрічерепних гематом. 18 травня спортсмен помер.

Чоу Хе, якому 7 вересня виповнилося б 23 року, провів на професійному рингу 11 боїв, з яких п"ять виграв (чотири - нокаутом) і шість програв, передає інтернет-видання fightnews.com.

Зараз ви читаєте новину «Китайський боксер помер за два тижні після нокауту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути