вівторок, 28 серпня 2007 11:16

Киргизького спікера вигнали з інституту через прогули

Спікера киргизького парламенту Марата Султанова відраховано з киргизько-російського Слов"янського університету, у якому депутат заочно вчився на юриста. Причиною стали прогули. Заочне навчання 70 відсотків часу відводить на самостійне опрацьовування матеріалу, в сесійний період студентам читаються оглядові лекції, проводяться семінари. Відтак здаються іспити і заліки. Проте Марат Султанов, за даними агентства, протягом останнього року жодного разу не відвідав інститут і не прийшов навіть на сесію.

У керівництві вузу зазначили, що спікер за бажання може відновитися на факультеті, після того як пройде всі необхідні процедури. Він вже подав документи на відновлення.

Сам спікер раніше висловлював незадоволення у зв"язку з паганою дисципліною у власному відомстві. Багато депутатів, як з"ясувалося в ході однієї з його прес-конференцій, ризикують втратити мандати за прогули.

Інші реєструється, а тоді йдуть із залу засідань і блукають будівлею парламенту. Спікер навіть пропонував замикати двері залу, щоб ніхто з його колег не міг полишити робоче місце, повідомляє ІА "24.kg".

Зараз ви читаєте новину «Киргизького спікера вигнали з інституту через прогули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути