Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 13:31

Кіра Найтлі зробила підводну фотосесію (ФОТО)
6

Британська актриса Кіра Найтлі взяла участь в підводній фотосесії.

Кінозірка пірнала в сукні і прикрасах. І позувала під водою для рекламної кампанії Fresh2o Campaign.

Цю оригінальну акцію запустила добродійна організація WaterAid, метою якої є запобігання хворобам, викликаним антисанітарією, і надання допомоги людям, що відчувають дефіцит питної води.

Фактично, це одна з перших зйомок Найтлі після виходу на екрани "Піратів Карібського моря" і нового фільму "Спокутування", в якому Кіра зіграла роль юної аристократки Сесілії, життя якої безнадійно зіпсувала її молодша сестра.

Роль Сессілії вважається першою "дорослою" роллю Кіри Найтлі, і тут вона предстає "справжньою жінкою", хоча сама актриса говорить - "Я поняття не маю, що таке "справжня жінка". Взагалі-то насправді я чоловік!" - в цьому місці Кіра сміється і грубо лається, підкреслюючи тим самим своє благородне британське виховання.

"Гламур - лише частина моєї роботи, на яку можна закрити очі, якщо робота подобається. Не заперечуватиму - іноді мені подобаються ознаки зоряного життя. Наприклад, коли на прем"єру мені дають надіти дорогі дизайнерські сукні і кольє. Звичайно, все це порушує. Але - рівно три дні. А потім все це доставляє більше проблеми, ніж радощі." - коментує свою нову роботу актриса, повідомляє Топньюз.ру.

Зараз ви читаєте новину «Кіра Найтлі зробила підводну фотосесію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути