Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 19:01

Кінь погриз авто Володимира Зінченка

22 липня в райцентрі Борзна на Чернігівщині кінь підійшов до нового "Деу Ланоса". Покусав капот і крило автомобіля. Господар помітив пошкодження, як сідав у машину. Страхова компанія обіцяє компенсувати витрати на ремонт.

— Приїхали із дружиною на город, — розповідає пенсіонер міліції Володимир Зінченко, 48 років. — Машину поставили поряд із ділянкою. Неподалік пасся кінь. Тварина крутилася біля машини. Ми не звернули на неї уваги. А коли сідали в авто, я спокійно відігнав коня. Дружина помітила, що подряпаний капот. На ньому й на крилі залишилися  відбитки двох зубів, невеликі вм"ятини і слина. Люди кажуть, що кінь побачив своє відображення і напав. Машина кольору мокрого асфальту-металіку.

Рихтування і фарбування пошкоджених місць коштуватиме до 800 грн. Володимир зателефонував представникові страхової компанії. Авто застраховане на "Повне КАСКО". У цей пакет автострахування включений і ризик "інших випадкових подій". Зінченку обіцяли виплатити компенсацію.

— Такий дивний випадок трапляється у нас вперше, — зауважує 31-річний Геннадій Дегтяр із обласного управління "Української пожежно-страхової компанії".

Зараз ви читаєте новину «Кінь погриз авто Володимира Зінченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути