вівторок, 25 грудня 2007 13:45

Кім Чен Ір подарував жіночому військовому підрозділу телевізор

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ір відзначив шістнадцяту річницю на посту головнокомандуючого підвищеною турботою про військовослужбовців, повідомляє  AFP з посиланням на Центральне новинне агентство КНДР (KCNA).

Зокрема, Кім Чен Ір налагодив трансляцію телепередач в одному з жіночих військових підрозділів, дислокованих у глибокій долині, де прийом сигналу утруднений.

В ході свого візиту у війська він також простежив за тим, щоб поношена уніформа була негайно замінена на нову, і похвалив солдатів за заняття мистецтвами (малюванням).

Кім Чен Ір особисто виміряв температуру в казармах і службових приміщеннях, щоб військовослужбовці не мерзли, а потім, вже під час відвідин душових, уважно перевірив якість води.

Як відзначає агентство KCNA, "батьківська любов Кім Чен Іра до своїх солдатів нескінченна". Солдати ж, з свого боку, "зустрічали його скоріше як батька рідного, а не як головнокомандуючого" Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ір подарував жіночому військовому підрозділу телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути