Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2008 15:27

Кількість ДТП у Києві з початку року виросла на 25%

Вже декілька днів підряд добратися куди-небудь в місті на автомобілі у годину пік практично неможливо! Очікувана владою кількість автомобілів до 2010 року вже перевищила показники 2008-го

"На дорогах столиці за вісім місяців поточного року сталося 57 818 аварій - що на 25% більш ніж, минулого року, - повідомляє Головне управління ДАІ в Києві. - З них 2261 - з потерпілими. Загинули ж 265 осіб".

На думку багатьох водіїв із стажем, більшість аварій, дрібні подряпини - результат молодецтва на дорогах. Значно погіршує проїзд і неправильна парковка.

Анатолій Сиренко, начальник УДАЇ Києва, стверджує, що далеко не останнім в ситуації, що склалася, є людський чинник. Створюють проблеми і дорожні роботи, які, за його словами, часом невиправдано затягуються.

Мер Києва підписав розпорядження, в якому говориться про щоденну перевірку дорожньої розмітки. "Розпорядження набуло чинності з 16 вересня, - повідомили в прес-службі КДМА. - Мова йде про щоденну перевку дорожньої розмітки і усунення неполадок, що загрожують безпеці руху. Перевіряти буде КП "Київавтодор".

Також мерія доручила КП "Київавтодор" спільно з УДАЇ в Києві підготувати перелік найнебезпечніших пішохідних переходів, на яких в 2009 році нанесуть спеціальну розмітку, повідомляє , КП.

Зараз ви читаєте новину «Кількість ДТП у Києві з початку року виросла на 25%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути