четвер, 10 травня 2007 09:28

Керівництво КПІ звинуватили в загибелі співробітників

Робота і навчання в Національному технічному університеті КПІ визнана небезпечною для життя. Держміськпромнагляд у Київській області перевірив роботу служби охорони праці у вузі і назвав її незадовільною.

"Щорічно в університеті трапляються нещасні випадки, зокрема із смертельними наслідками", - повідомляє прес-служба Ради теруправління Держміськпромнагляду.

За даними прес-служби, з 2006 по 2007 роки в КПІ загинули два доценти цього закладу. "Причини обох трагедій однакові - недостатня висота поручнів, відсутність поручнів і не відремонтовані сходинки (в учбових корпусах)", - йдеться у повідомленні.

Крім того, при проведенні комплексної перевірки київське теруправління Держміськпромнагляду зафіксувало більше 390 порушень і припинило експлуатацію 82 одиниць обладнання і механізмів. До адміністративної відповідальності притягнуто 15 посадовців.

Рада Київського територіального управління Держміськпромнагляду дала вузу місяць на усунення підвищеної небезпеки для співробітників і впровадження більш досконалої системи управління охорони праці, пише "15 хвилин".

Зараз ви читаєте новину «Керівництво КПІ звинуватили в загибелі співробітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути