Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2021 10:22

"Казали: "Дитина безнадійна", але ми не здаємося" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки

Автор: Фото надане Тетяною Маслій
  6-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На черговий курс реабілітації потрібно близько 52 тис. грн.
6-річна Вікторія Четвертак із Запоріжжя має епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На черговий курс реабілітації потрібно близько 52 тис. грн.

6-річній Вікторії Четвертак із Запоріжжя лікують епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. Дівчинка потребує постійної реабілітації. Вартість чергового курсу становить понад 52 тис. грн.

"Віка народилася недоношеною. Пологи почалися завчасно. Мені треба було робити кесарів розтин, бо маю завузький таз. А дитину буквально видавили. Віка була синя. Це стало причиною всіх діагнозів. До 3 років ми "жили" в лікарнях. Лікарі казали: "Дитина безнадійна". Але ми не здаємося. Їздимо в реабілітаційний центр. Найбільше підходить київський "Бобат". Постійно займаємось удома. Днями завершили черговий курс ЛФК та масажу, пройшли медогляд. Віка впевненіше тримає спину, більше працюють її руки. Нам кажуть, що є надія, що зможе стояти. Може до 8 років підтягнеться і нас візьмуть на інклюзію до школи. Віка мріє бути серед дітей. У серпні маємо їхати на наступний курс реабілітації. З потрібних 52,6 тисячі гривень ми зібрали лише 16 тисяч. Житло центр не надає, але ми вже забронювали квартиру. Родичів у нас немає. Тому змушені просити допомоги в небайдужих людей", - розповіла Gazeta.ua мати Тетяна Маслій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лєра витримала шість складних операцій" - мати просить про допомогу на лікування дочки

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4731 2196 1454 2086 або Монобанку: 5375 4141 1224 5211 (Маслій Тетяна Степанівна).

Зараз ви читаєте новину «"Казали: "Дитина безнадійна", але ми не здаємося" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути