Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2007 14:59

Католицьким священикам не вистачає сексу

Тисячі молодих іспанців, що закінчили релігійні учбові заклади, вважають за краще відректися від мирського життя і присвятити себе служінню Господу. І все б нічого, якби не "найнеприємніший" пункт зобов"язань священнослужителів – повна і рішуча відмова від сексу.

За даними нового статистичного дослідження, саме цю заборону мріє порушити переважна кількість католицьких священиків Іспанії. Опит був проведений серед двадцяти тисяч чоловік, що присвятили своє життя церкві. Майже 53% респондентів вважають, що прийшов час змінити правила і зробити обітницю безшлюбності "опціональною". Тобто зробити так, щоб кожен священик міг самостійно вирішувати, обходитися йому без плотських утіх, чи ні.

Дослідження, яке було проведено за замовленням католицького журналу "21 година", показало також, що більшість священиків вважають за краще одягатися в сучасний одяг. Ряси і інше традиційне одіяння порошаться в шафах, звідки дістаються тільки на свята.

Що стосується питання жінок-священиків, 59% опитаних вважають, що представницям прекрасної статі не місце на чолі церкви. Тільки 41% думають, що прийшов час статевої рівності в релігійному житті, повідомляє Mignews.
Зараз ви читаєте новину «Католицьким священикам не вистачає сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути