четвер, 21 червня 2007 19:51

Катерина Ющенко відвідала мумію Пирогова (ФОТО)

У середу дружині президента Катерині Ющенко захотілося гострих відчуттів. Приїхавши на Вінничину, пані Катерина вирішила подивитися на медичні препарати, кров і навіть трупи.

Разом з представниками Міжнародного благодійного фонду "Україна 3000" вона відвідала Вінницьку обласну дитячу клінічну лікарню, Вінницький національний медичний університет Пирогова і Національний музей-садибу відомого медика.


У супроводі директора музею Галини Собчук гості оглянули будинок, у якому жив і працював Пирогов, відвідали церкву, де покоїться забальзамоване тіло вченого, пройшлися меморіальним парком.

Крім тіла самого Пирогова, пані Катерині було на що подивитись. Музейний комплекс включає у себе будинок, в якому жив медик і де розміщена експозиція про його життя і діяльність, музей-аптека з інтер"єрами приймальні та операційної Пирогова в його садибі Вишня, церква-некрополь, де, власне, покоїться забальзамоване тіло вченого, а також меморіальний парк, в якому збереглися дерева, посаджені Пироговим, передає Tabloid.

Усі фото Михайла Марківа, прес-служба президента.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко відвідала мумію Пирогова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути