Ексклюзиви
понеділок, 26 листопада 2007 12:10

Касир Приватбанку перехитрила грабіжника

Завдяки витримці касира вдалося запобігти пограбуванню відділення "Приватбанку" в Дніпропетровській області.

Як повідомили у прес-службі банку, в Нікополі (Дніпропетровська область) до відділення "Приватбанку", що на проспекті Трубників, 52, зайшов чоловік і, підійшовши до віконця каси, подав касиру папірець з текстом, виконаним від руки друкарськими буквами: "Це пограбування! Давай всі гроші, а то застрелю. Fox". У цей час в залі відділення співробітники обслуговували клієнта, і не звернули уваги на чоловіка, оскільки він не вимовив жодного слова.

Касир-операціоніст, яка працює в банку понад 13 років, прочитавши записку, гроші з каси грабіжнику не віддала, а, затягуючи час, написала на цьому ж листку відповідь: "Мені ще не привезли сумку, гроші будуть пізніше". Грабіжник, прочитавши відповідь, з відділення швидко вийшов.

Співробітники безпеки банку на місце події викликали міліцію. Слідчо-оперативна група вилучила записку, яку залишив у касі грабіжник. При перерахунку готівки в касовому вузлі недостачі і надлишків не виявлено, збитків вдалося уникнути.

22 листопада в Коростені (Житомирська область) при спробі пограбувати філіал "Приватбанку" був затриманий 20-річний місцевий житель. Він зайшов у приміщення банку і під загрозою застосування гранати, яка нібито знаходиться в кишені його куртки, вимагав у касира 2 тис. грн. У затриманого ніяких вибухових пристроїв працівники міліції виявили. За даним фактом ведеться розслідування, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Касир Приватбанку перехитрила грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути