четвер, 05 червня 2008 16:38

Карла Бруні розкрила інтимні подробиці своїх стосунків з Ніколя Саркозі

Карла Бруні розкрила інтимні подробиці своїх стосунків з Ніколя Саркозі
Дружина президента Франції Ніколя Саркозі, колишня модель і співачка Карла Бруні розповіла про свій роман з ним. Як зізналася Карла, вона покохала Ніколя за його приємну зовнішність та інтелект, повідомляє Independent.

У книзі "La Vеritable Histoire de Carla et Nicolas" ("Правдива історія Карли і Ніколя"), яка тільки що вийшла, представлені перші великі інтерв"ю, в яких Карла розповідає інтимні подробиці своїх стосунків з Саркозі. Зокрема, поп-співачка заявила, що вже на першому "побаченні всліпу" президент справив на неї "миттєве" враження.

"Я не чекала побачити таку жваву і веселу людину, - сказала вона авторам книги, Валері Бенейму і Іву Азеруалю. - Я була вражена його зовнішністю, шармом і розумом. До знайомства з ним я не зустрічалася з дурнями, це не мій стиль. Але у нього дуже жвавий розум".

У книзі мова йде також і про складні стосунки між першою леді і міністром юстиції Франції Рашидою Даті. Справа в тому, що Даті - близька подруга колишньої дружини Сесилії.

У книзі наводиться свідоцтво неназваного джерела, яке стверджує, що 40-річна Бруні-Саркозі одного разу сказала, звинувативши Даті в тому, що вона була б не проти сама вийти заміж на президента. За словами джерела, коли дві жінки опинилися на новорічній вечірці біля ліжка в особистих покоях в Єлисейському палаці, Бруні-Саркозі, яка тоді ще не була першою леді, заявила: "Тобі б хотілося спати тут, чи не так?"

Сама ж Карла говорить, що між нею і Даті немає ніякої ворожнечі, і вони нібито чудово ладнають, пише InoPressa. Колишня топ-модель описує в книзі своє життя, починаючи зі свого тримісячного роману з президентом і їх весілля в лютому. Вона говорить, що вони з Саркозі призначили "побачення усліпу" на обіді після його розлучення з дружиною в жовтні. Він проводив її додому рано вранці і запросив на вечерю при свічках наступного дня.

Кажучи про свою роль першої леді, Бруні-Саркозі відзначила, що не бачить суперечності між її новим статусом і кар"єрою поп-зірки. При цьому вона підтверджує, що не даватиме концертів під час президентства Саркозі.

"Я не маю наміру міняти роботу. У мене є функція (перша леді), але це не робота, - сказала вона. - Я всього лише народна співачка. У тому, що я співаю, немає нічого поганого".

Попередня перша леді, Бернадетт Ширак, займалася добродійністю і брала участь в церемоніях. Саркозі-Бруні до цих пір зробила не багато офіційних виходів зі своїм чоловіком.

На питання, як вона уявляє собі свої обов"язки, вона дала відповідь, яка не вимагала глибоких роздумів: "У мене два пріоритети, - заявила вона. - Боротися з бідністю по всьому світі і з неуцтвом", повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні розкрила інтимні подробиці своїх стосунків з Ніколя Саркозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути