Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2007 13:46

Капловухість урятувала італійського грабіжника від в"язниці

Вражаюча схожість із бандитом, що пограбував банк, зіграла злий жарт із жителем італійського острова Сицилія. 9 вересня 2005 року в один із банків сицилійського міста Багерія увірвався зловмисник. На підставі свідчень очевидців і зйомок камер спостереження 12 січня 2006 року поліція заарештувала раніше судимого 39-річного Антоніо ді Каккамо, в якому всі одразу впізнали бандита.

Сам обвинувачений свою провину категорично заперечував. Тоді суду здалося, що сумнівів у провині Каккамо немає, його визнали винним і посадили за ґрати, пише ФактNews з посиланням на газету La Repubblica.

Проте адвокати засудженого після довгих баталій добилися проведення антропометричної експертизи, щоб порівняти фізіологічні дані грабіжника на плівці і Антоніо ді Каккамо.

Виявилось, що, не зважаючи на явну схожість, відмінності в зовнішності такі ж явні. Зокрема, не співпадають розміри носа, розріз очей, стрижка і головне - вуха, які у засудженого набагато більше відкопилені. За висновком експертів, схожість склала 46%, чого було достатньо для того, щоб засудженого виправдали.

Зараз ви читаєте новину «Капловухість урятувала італійського грабіжника від в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути